Rederij Noordgat Terschelling

Towing & Salvage

Hulpverlening

Rederij Noordgat is een zelfstandig sleep- en bergingsbedrijf, gevestigd op het waddeneiland Terschelling. Het eiland is zeer strategisch gelegen om hulp te verlenen aan schepen in de drukke vaarroutes benoorden de Wadden.

Rib Hurricane

Onze core business is bergings-, zee- en havensleepwerk. Het bedrijf opereert met een vloot van 5 schepen: 1 zeesleper en 4 snelle rescueboten met een vermogen variƫrend van 750 pk tot 3300 pk - 40 ton bollard pull. De schepen zijn uitgerust met modern brandbestrijdings-, sleep- en bergingsmaterieel en worden bemand door een professionele crew. Onder alle weersomstandigheden zijn wij 24 uur per dag paraat om hulp te verlenen aan schepen op zowel de Noordzee als in het ecologisch kwetsbare Waddengebied.

De zeesleper Hunter is vanwege de geringe diepgang geschikt om hulp te verlenen aan driftende en gestrande schepen. Het schip is voorzien van blusmateriaal en bergingspompen. De snelle rescueboten zijn inzetbaar voor hulpverlening in de ruimste zin des woords. Door hun snelheid en wendbaarheid zijn ze uitermate geschikt bij assistentie van in nood verkerende beroeps- en pleziervaartuigen.

Terschelling - Vlieland - Harlingen

Rederij Noordgat

Fotos:

Sleepboot HunterRib Hurricane
Contact: +31(0)562 443044 | info@noordgat.nl